Blåmansløpene 2020

Tro mot gode tradisjoner satser vi på tre løp til Blåmanen også i 2020. Alle løpene har start i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus. Løpene følger vei og sti til målgang på Blåmanen ved Tindevann. Løpsleder Stian Angermund har tatt mål av seg til å gi løperne erfaring med tre flotte løype-varianter.

Det første løpet har mest sti og gir løperne den tøffeste dosen med stigning. Løype to tar seg til Blåmanen på vei og i lysløype og kan derfor betegnes som den mest ideelle for lettbeinte løpere. Finalen er en fin miks. Her åpnes ballet på vei. Rundt halvveis er det over på det noe kan karakterisere som krevende stiløping – både stigning og partier som innbyr til stor fart. Se detaljert beskrivelse av hver enkelt løype.
På alle tre løpene kan deltakerne velge mellom enkelstart eller fellesstart. Enkelstarten er åpner 45 minutter før hovedstarten/fellesstarten. Du velger selv når du ønsker å starte i tidsintervallet frem til fellesstarten. Mål stenger en time etter hovedstarten.
Det er alltid god stemning på Blåmansløpene. Det regner vi med det blir i år også.

Vi minner om viktigheten av at løperne følger løpets regler i forhold til smittevern. Arrangøren kan bli pålagt hensyn som kan gjøre det nødvendig å justere gjennomføringen av løpene. Det vil i så tilfelle komme egen informasjon om hva og hvordan.
Vel møtt til løp 24. oktober, 7. november og 21. november. Hovedstart alle dager klokken 12:00.

Pr dato har vi et tak på antall deltakere pr løp på 200.